Bătut cu furca de un consătean

0

Un bărbat din Draxini a ajuns la spital în stare gravă după ce a fost atacat cu o furcă de un consătean. În vârstă de 66 de ani, victima se întorcea acasă de la un bar din localitate, în momentul în care s-a intersectat cu un vecin în vârstă de 43 de ani, care venea de la muncile câmpului, între cei doi a izbucnit un conflict pe baza unor divergenţe mai vechi, legate de o bucată de pământ.

Scandalul între cei doi a degenerat rapid, iar bărbatul mai tânăr a luat furca, pe care o avea la îndemână, şi l-a lovit cu putere în zona capului.

Acesta a căzut la pământ, pierzându-şi cunoştinţa pentru câteva momente, mai mulţi martori la incident apelând serviciul 112 pentru a cere ajutorul cadrelor medicale. O ambulanţă de la Botoşani a ajuns la faţa locului, acordându*i celui rănit primul ajutor, după care l-a transportat la Urgenţe, pentru mai multe investigaţii de specialitate.

Cazul a intrat şi în atenţia poliţiştilor, care au demarat imediat o anchetă. „În cauză a fost întocmit un dosar pentru comiterea infracţiounii de loviri sau alte violenţe, urmând ca în funcţie de concluziile medico legale să se ia măsurile corespunzătoare”, a precizat Delia Nenişcu, purtător de cuvânt al IPJ Botoşani.

Deja ai votat!
se încarcă...