Post cu leafă de aproape 8.000 de lei scos la concurs prin AJOFM

0

Numărul locurilor de muncă vacante se menține la un nivel foarte ridicat.

Potrivit Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Botoşani, oferta din această săptămână este de 1.018 de slujbe. În oferta din această săptămână a apărut și un post de șef de serviciu la Inspectoratul Teritorial de Muncă, post foarte generos răsplătit, respectiv cu o leafă brută de 7.736 de lei. De asemenea, sunt disponibile mai multe posturi pentru ingineri în diferite domenii: programare, automatizări, construcţii, instalaţii. Se caută specialiști în marketing, în resurse umane, contabili, translatori, medici sau profesori.

Filarmonica Botoșani caută un violonist și un trompetist, salariul de angajare fiind de 3.239 de lei

Şi oferta pentru botoşănenii cu studii medii este destul de diversă. Cele mai multe posturi sunt în construcţii şi în domeniul industriei uşoare, dar sunt scoase la concurs şi posturi de asistenţi medicali, agenţi de vânzări, contabili, operatori tehnologici la Nova Apaserv sau dispeceri la Eltrans.

De asemenea, în oferta de muncă AJOFM se găsesc şi posturi pentru persoanele necalificate, care nu au studii profesionale sau liceale absolvite, dar şi acestea sunt în construcţii şi confecţii.

Lista locurilor de munca vacante

Deja ai votat!
se încarcă...