Suicid din cauza divorţului

0

Aflat în pragul divorţului, un bărbat de 50 de ani a decis să îşi încheie socotelile cu viaţa chiar în casa pe care a împărţit-o timp de câteva decenii cu soţia lui.

Descoperirea macabră a fost făcută în localitatea Viişoara Mare, sâmbătă noapte, chiar de către băiatul celui decedat. Bărbatul era de negăsit de câteva ore, iar băiatul, îngrijorat, a început să îl caute prin gospodărie. Tânărul a avut şocul să îşi găsească tatăl fără suflare într-o anexă a propriei gospodării şi a alertat-o pe mama sa, care a sunat la 112. la faţa locului au ajuns echipaje de poliţie şi ambulanţă, însă din păcate, cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru a-l reanima pe bărbat. Acesta s-a folosit de o sfoară pentru a-şi improviza un ştreang, pe care l-a agăţat de una din bârnele din anexă, şi a lăsat greutatea corpului să îi ducă planul morbid la capăt.

Potrivit vecinilor, cei doi soţi erau în prag de divorţ, soţia fiind cea care a dorit să îl părăsească pe bărbat, iar vestea a fost un şoc pentreu acesta. Cazul a intrat în atenţia Poliţiei, care a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. „Trupul neînsufleţit a fost preluat de medicii legişti, care vor efectua o autopsie, iar în funcţie de rezultate se vor dispune măsurile ce se impun”, a precizat Delia Nenişcu, purtător de cuvânt al IPJ Botoşani.

Deja ai votat!
se încarcă...