Tânăr mutilat la un abator din judeţ

0

Un tânăr de 23 de ani va rămâne marcat pe viaţă după un moment de neatenţie. Angajat al unui abator din Darabani, tânărul lucra ieri la un aparat folosit la tocarea cărnii. La un moment dat, însă, acesta şi-a prins mâneca salopetei cu care era îmbrăcat în angrenajul mobil al utilajului.

Într-o fracţiune de secundă utilajul de mare putere i-a tras acestuia mâna în interior până la jumătatea antebraţului stâng. Ţipetele acestuia de durere i-au alertat pe colegii săi, care au reuşit să oprească utilajul la timp şi să îl scoată.

Aflat în şoc din cauza durerii şi a pierderii de sânge, bărbatul a primit primul ajutor de la colegi, care au sunat şi la 112 pentru a cere ajutorul cadrelor medicale. O ambulanţă a ajuns la faţa locului şi l-a preluat pe acesta, ulterior bărbatull fiind transportat la Urgenţe de un echipaj cu medic. „Pacientul a suferit o amputaţie completă la nivelul treimii inferioare a antebraţului stâng. A fost stabilizat hemodinamic, după care transportat la UPU Botoşani”, a precizat medicul Mariana Carp, din cadrul staţiei Dorohoi a SJA Botoşani. Cadrele medicale nu au mai putut recupera braţul prins în utilaj, astfel că acesta va rămâne cu o infirmitate pe viaţă.

Cazul a ajuns şi în atenţia Poliţiei şi a inspectorilor ITM Botoşani, care au deschis anchete.

Deja ai votat!
se încarcă...