Bărbat snopit în bătaie de vecina lui

0

Un bărbat din Botoşani a ajuns la Urgenţe după ce a fost bătut de o femeie. În vârstă de 61 de ani, din Brehueşti, bărbatul a sunat la 112, speriat de durerile pe care le resimţea la aproape o zi după ce a primit o corecţie fizică de la vecina lui. Incidentul a avut loc chiar în faţa casei femeii, duminică după-amiază.

Ameţit bine, bărbatului i s-a căşunat pe femeie din cauza mai multor divergenţe pe care le aveau din trecut şi a lăsat deoparte orice politeţe şi a început să o înjure ca la uşa cortului. Enervată şi rănită în orgoliu, femeia s-a decis să îşi apere singură onoarea şi, fără să se gândească prea mult, a tăbărât cu pumnii pe agresorul ei verbal. După ce a încasat mai multe lovituri peste figură, năucit şi de puterea acestora, dar şi de gestul femeii, bărbatul s-a refugiat în casă, unde a rămas până ieri. Resimţind dureri tot mai mari, cauzate şi de trecerea efectului băuturilor alcoolice, bărbatul a sunat la 112 pentru a cere ajutorul cadrelor medicale.

Un echipaj de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) a ajuns la locuinţa acestuia, acordându-i primul ajutor, după care l-a transportat la spital. „Pacientul prezenta un traumatism facial, cu mai multe echimoze la nivelul feţei. A fost stabilizat la faţa locului şi transportat la spital pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate”, a precizat un asistent din cadrul SJA Botoşani.

Cazul urma să fie transmis şi poliţiştilor de către cadrele medicale în cursul zilei de ieri.

Deja ai votat!