Bărbat găsit mort pe terasa unui bar

0

Descoperire macabră pe terasa unui bar din judeţ. Sătenii veniţi de dimineaţă să serveacă un păhărel şi-au găsit un vecin mort la masă, aşa cum l-au lăsat de cu seară. Au chemat ambulanţa, dar medicii nu au mai putut face nimic. Incidentul a avut loc pe terasa unui bar din judeţ, ieri dimineaţă, la primele ore. Oamenii au realizat că un bărbat de 55 de ani, care era la terasa barului şi cu o seară înainte, zăcea nemişcat, în aceeaşi poziţie, în şezut. Iniţial aceştia au crezut că omul dormea, fiind prea ameţit să mai plece acasă.

Cu groază au descoperit însă că acesta era palid şi rece, moment în care au realizat că nu mai respira şi au apelat la 112. la faţa locului a ajuns un echipaj cu medic al Serviciului Judeţean de Ambulanţă, însă din păcate cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru a-l readuce la viaţă. „Din păcate nu s-a mai putut face nimic, decât constatarea decesului, care, cel mai probabil, a survenit pe parcursul nopţii”, a precizat medicul primar Liviu Stan, din cadrul SJA Botoşani.

Cazul a intrat în atenţia poliţiei, care a demarat o anchetă, fiind solicitată şi efectuarea unei autopsii pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului.

Deja ai votat!
se încarcă...