Maşină de colecţie furată din faţa casei

0

Un botoşănean a rămas fără maşina parcată în faţa casei, după ce un sucevean a crezut că este abandonată şi a vrut să o vândă la fier vechi.

Întâmplarea a ieşit la iveală ieri, când botoşăneanul în vârstă de 41 de ani, care deţine o proprietate în Vatra Dornei (judeţul Suceava) a realizat că i-a dispărut autoturismul şi a anunţat Poliţia municipiului Vatra Dornei. Cercetările aveau să arate că botoşăneanul cumpărase autoturismul vechi la sfârșitul lunii august a.c. şi l-a parcat pe strada Unirii din municipiul Vatra Dornei, în fața imobilului pe care-l deține, urmând să-l aducă în Botoşani pentru a-l recondiţiona. Doar că ieri dimineaţă, maşina nu a mai fost de găsit.

În urma investigațiilor, poliţiştii l-au găsit şi pe „gospodarul” cu pricina, un localnic în vârstă de 49 de ani, care a recunoscut că la începutul lunii a văzut autoturismul cu pricina parcat pe marginea străzii şi cum a rămas în aceeaşi poziţie zile în şir, s-a gândit că este abandonat. Prin urmare, luni, pe 23 septembrie, el l-a transportat până la locuinţa lui, în ideea să-l vândă la un centru de colectare a materialelor refolosibile. Doar că în urma celor întâmplate, suceveanul s-a ales cu un dosar penal, urmând să fie cercetat pentru furt. În schimb, botoşăneanul şi-a recuperat maşina şi speră să o transforme într-o piesă de colecţie.

Deja ai votat!
se încarcă...