Moment de reculegere în debutul şedinţei CL Botoşani (video)

0

În debutul şedinţei de astăzi a Consiliului Municipal, aleşii locali au ţinut un moment de reculegere în memoria fostului consilier local Gabriel Murariu, trecut la cele veşnice la numai 44 de ani. Solicitarea a fost făcută de Marius Oroşanu, preşedintele de şedinţă. Momentul de reculegere s-a încheiat cu un „Dumnezeu să îl ierte”, rostit de Marius Oroşanu.

Gabriel Murariu a fost consilier municipal liberal în mandatul 2012 – 2016. Ieri dimineaţă acestuia i s-a făcut rău, membrii familiei au sunat la 112, însă când echipajul a ajuns l-a găsit în stop cardio-respirator şi nu a mai putut fi salvat.

La aflarea veştii, colegii din PNL şi colegii de muncă de la Nova Apaserv s-au declarat şocaţi. Aceştia au transmis mesaje de încurajare soţiei lui Gabriel Murariu şi celor doi copii minori. Durerea familiei este greu de redat în cuvinte, mai ales că Gabriel Murariu s-a stins la o vârstă la care mai avea multe de făcut în plan personal, profesional şi politic.

Gabriel Murariu era şef centru zonal Siret, incluzând municipiul Botoşani şi localităţile învecinate şi coordona activitatea de facturare, încasare şi citire contoare. Albert Tanasă, directorul general al Nova Apaserv a declarat ieri că întreg colectivul a primit cu tristeţe şi durere această veste. „Este o lovitură pentru colectiv. Colegilor care au vorbit cu el cu o zi înainte nu le vine a crede că Gabriel a plecat într-o altă lume. A fost un om şi un coleg de nota zece”, a mai spus Albert Tanasă.

Gabriel Murariu făcea parte din Biroul Politic Judeţean al PNL şi era nelipsit de la activităţile organizate de partid.

Dumnezeu să îl odihnească în pace!

Deja ai votat!
se încarcă...