Teribilist urmărit un kilometru. Raliu cu poliția pe urme

0

Urmărire pe străzile municipiului, azi dimineață, după un tânăr care a plecat la drum cu o mașină, cu toate că nu avea permis și era băut. Scenele s-au petrecut pe strada Bucovina, în jurul orei 2, când poliţiştii din cadrul Biroului Rutier, aflați în patrulare prin oraș, au observat un autoturism care veneadinspre bariera Curtești cu farurile stinse. Echipajul de poliţie a efectuat semnal regulamentar de oprire, însă conducătorul auto nu s-a conformat, continuându-şi deplasarea.

Fugarul a fost urmărit pe o distanţă de un kilometru fiind blocat în trafic pe strada Bucovina, iar în momentul în care au ajuns lângă mașină polițiștii au realizat că la volan era un tânăr de 20 de ani, din Curteşti, care nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Cum tânărul mirosea și a băutură, polițiștii l-au verificat cu etilotestul, rezultatul indicând o îmbibație de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Teribilistul a fost condus la spital pentru stabilirea alcoolemiei, după care polițiștii i-au întocmit un dosar penal pentru comiterea a două infracțiuni – conducere fără permis şi conducere sub influenţa alcoolului .

Deja ai votat!