Trafic restricţionat pe Bulevardul Eminescu. Va fi turnat al treilea strat de asfalt

Mâine sunt programate noi lucrări pe Bulevardul Eminescu. Reprezentanţii Direcţiei Edilitare au anunţat că traficul va fi restricţionat, începând cu ora 8.30, pentru a fi turnat al treilea strat de asfalt. “Turnăm ultimul strat de asfalt pe bulevard, tronsonul delimitat de străzile Marchian şi Octav Onicescu. Dacă vremea nu ne va permite, în cazul în care plouă, vom face această lucrare sâmbătă. Este ultima etapă din reabilitarea bulevardului. Îi rugăm pe cetăţeni să înţeleagă importanţa acestei lucrări şi vreau să le demonstrez că ne ţinem de cuvânt şi am terminat lucrarea în două săptămâni. Am urgentat lucrările atât cât am putut şi atât cât a avut capacitate constructorul”, a declarat Marian Murariu, viceprimar al municipiului.

Potrivit edilului, peste aproximativ două săptămâni vor fi făcute şi marcajele rutiere, cu vopsea termoplastă (un produs profesional de marcaj ce prezintă o aderenţă foarte bună pe beton şi asfalt, având un timp foarte scurt de uscare – n.r.).

Lucrările pe Bulevardul Eminescu au început pe 16 septembrie, cu scoaterea pavelelor. Măsura a fost impusă de faptul că porţiunea pavelată arăta ca după bombardament, multe pavele fiind sărite. Închiderea bulevardului a generat o aglomeraţie de nedescris în zona centrală a oraşului. Pe unele străzi maşinile au circulat bară la bară, spre nemulţumirea şoferilor.

Modul în care s-au derulat lucrările a fost apreciat de mulţi botoşăneni, care acum aşteaptă aceeaşi operativitate şi la reabilitarea trotuarelor aferente bulevardului.

Deja ai votat!