Cosmin Andrei, locţiitorul primarului Cătălin Flutur (video)

0
dav

Cosmin Andrei, viceprimar al municipiului, a fost desemnat prin vot locțiitorul primarului Cătălin Flutur. Astfel în perioadele în care primarul nu își va putea exercita atribuțiile, cel care îl va înlocui va fi Cosmin Andrei. Decizia a fost adoptată în urma unui vot secret dat de consilierii municipali, în şedinţa de joi.

În urma votului secret, Cosmin Andrei a adunat 12 voturi de susținere, iar celălalt viceprimar PSD, Marian Murariu, zece voturi. Altfel spus, Cosmin Andrei a primit votul tuturor consilierilor PSD, în timp ce liberalii au votat pentru Marian Murariu. Liberalii au votat cu Marian Murariu pentru că au avut de ales între cei doi viceprimari. Ei nu au votat pentru Cosmin Andrei pentru că acesta este principalul opozant al primarului în şedinţele de CL. Situaţia l-a făcut pe Mihai Tincu, liderul grupului PSD în deliberativul local, să afirme în finalul votului „total 22 de voturi PSD”.

Procedura a avut loc în conformitate cu noul Cod Administrativ.

Până la intrarea în vigoare a Codului Administrativ, cei care-i preluau atribuţiile primarului Cătălin Flutur erau Marian Murariu şi Adriana Zăiceanu, administrator public. Cosmin Andrei l-a înlocuit pe primar doar atunci când viceprimarul Marian Murariu a fost în concediu.

+0 -0
se încarcă...