Educaţie nonformală la Prefectură

0

La sfârșitul săptămânii trecute, subprefectul Daniela Lozneanu a luat parte la o dezbatere organizată şi susţinută de elevi din mai multe zone ale Europei în sediul Palatului Administrativ Botoșani.

Tema dezbaterii din sala „Nicolae Iorga” este educaţia nonformală în Europa, cu participarea elevilor organizatori ai campaniei Euroscola, dar şi a celor din cadrul proiectului Erasmus + „Smart phones for smarter students”, care se derulează pe o perioadă de 24 de luni. „Bine aţi venit la Botoşani. Vă încurajez să continuaţi acest schimb de idei cu tinerii din celelalte ţări şi pot să spun că, după cum am auzit că abordaţi şi gândiţi toate aceste subiecte de discuţie, cu atâta determinare şi maturitate, viitorul sună bine!”, a precizat subprefectul Daniela Lozneanu, care a remarcat ușurința elevilor din ziua de astăzi de a comunica în limba engleză.

Din delegaţie au făcut parte 20 de elevi din Germania, Spania, Austria, Portugalia şi România.

Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” participă la Concursul Naţional Euroscola 2019 – 2020, prin campania de informare „Tu cum îţi educi sclipirea?”, invitaţie adresată tinerilor de a recunoaşte rolul educaţiei în asigurarea mijloacelor necesare pentru a-şi atinge potenţialul şi de a se implica în mod proactiv şi conştient în propria pregătire, dezvoltare şi evoluţie şcolară şi profesională, valorificând toate formele educaţiei, formală, nonformală şi informală.

Deja ai votat!
se încarcă...