Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți

Peste două săptămâni, absolvenții botoșăneni sunt așteptați la o bursă a locurilor de muncă organizată special pentru ei de Agenția Județeană pentru Ocupare Forței de Muncă (AJOFM) Botoșani. Aceasta va avea loc la Uvertura Mall, pe 18 octombrie, începând cu ora 10:00, iar principalul ei scop facilitarea accesului absolvenților la locurile de muncă disponibile și interacțiunea directă cu agenții economici.

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți reprezintă o oportunitate de a cunoaște mai bine piața muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru ca aceștia să poată alege un loc de muncă conform pregătirii lor profesionale sau să se informeze despre ocupațiile cu posibilități mai mari de angajare pe termen mediu și lung. La acest eveniment, pot participa și celelalte categorii de persoane care nu au loc de muncă sau care doresc schimbarea acestuia”, se arată într-un comunicat de presă semnat de Teodor Dimitriu, directorul executiv al AJOFM Botoșani.

Agenții economici care doresc să participe la această acțiune trebuie să se înscrie la AJOFM Botoșani, participarea fiind gratuită atât pentru angajatori, cât şi pentru absolvenți.

Deja ai votat!