Banii furați l-au băgat în arest

0
Banii furați l-au băgat în arest

Ieri, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Botoşani au pus în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară emis de Tribunalul Botoşani, la locuinţa unui tânăr de 26 de ani, din localitatea Truşeşti, bănuit de comiterea mai multor infracţiuni. „În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că la data de 03.09.2019, tânărul a pătruns fără drept în locuinţa unui bărbat din localitatea Truşeşti, de unde a sustras o sumă de bani şi un card bancar. Ulterior, în noaptea următoare, s-a deplasat la un bancomat din localitatea Truşeşti, unde a accesat fără drept contul bancar deschis pe numele victimei şi a efectuat mai multe operaţiuni de retragere a unor sume de bani, în valoare totală de peste 2.500 de lei”, au precizat anchetatorii.

Cu ocazia percheziţiei domiciliare, polițiștii au găsit și ridicat mai multe probe. Reținut pentru 24 de ore, tânărul va fi prezentat astăzi în faţa instanţei de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos, accesul ilegal la un sistem informatic şi furt calificat.

+0 -0

se încarcă...