Medic nou la Urgențe (video)

0
Medic nou la Urgențe (video)

Spitalul Județean Mavromati va avea un nou medic după ce a fost declarat admis în urma concursului organizat de către unitatea medicală.

În perioada următoare va semna contractul de muncă medicul ieșean Bogdan Apostol. „Toate recomandările pe care le avem vis a vis de dumnealui sunt foarte bune. Și dumnealui și-a oferit disponibilitatea de a se implica în cadrul Radiologie – UPU ceea ce este un lucru foarte bun. Să sperăm că și celălalt loc se va ocupa și atunci va fi mult mai ușor având în vedere că de la anul va intra în reconstrucție, reabilitare serviciul UPU.

Cu siguranță cu cât sunt mai mulți cu cât e mai ușor având în vedere adresabilitatea care este în serviciul UPU, justificată sau nu”, a precizat medicul primar Bogdan Alexandroaie, purtător de cuvânt Spitalului Județean Mavromati.

Angajarea acestuia va permite unității sanitare botoșănene să reia programul de tromboliză pentru pacienții cu accident vascular cerebral, astfel, cei care sunt eligibili pentru acest tratament având șanse foarte mari de recuperare, în urma unui tratament imediat chiar în Botoșani.

Reprezentanții Spitalului Județean Mavromati vor mai organiza concurs pentru ocuparea unor posturi de medici pe secții precum Medicină Internă, Neurochirurgie.

+0 -0

se încarcă...