Mort după ce a băut o săptămână

0
Mort după ce a băut o săptămână

Un bărbat de 41 de ani, din judeţ a fost găsit fără suflare după ce a băut non stop timp de o săptămână. Incidentul a fost semnalat prin 112 de către rudele bărbatului.

Alarmate că acesta nu mai răspundea la telefon şi nici la uşă, acestea au mers la el acasă, în localitatea Băiceni. Spre şocul acestora, bărbatul zăcea fără suflare în holul casei sale, căzut de mai mult timp.

La faţa locului a fost trimis un echipaj cu medic al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA), însă din păcate bărbatul era deja mort de mai mult timp. „Din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru resuscitarea bărbatului, acesta prezentând deja semne ale unui deces survenit cu mai multe ore înainte de sosirea echipajului nostru, fiind declarat decesul”, a precizat medicul Andreea Stărică, din cadrul SJA Botoşani.

Cazul a fost preluat de poliţişti, care au deschis o anchetă, însă, potrivit vecinilor, bărbatul a consumat băuturi alcoolice aproape în continuu în ultima săptămână, acesta putând fi unul din motivele decesului său.

+0 -0

se încarcă...