Șocant! “Italianul” a fugit din spital ca să moară de frig

0
Șocant! “Italianul” a fugit din spital ca să moară de frig

Un tânăr de 33 de ani a murit de frig în noaptea de luni spre marți, chiar lângă spitalul din care a fugit cu câteva ore înainte.

Tânărul, care făcea parte din rândul persoanelor fără adăpost, era cunoscut în mediul online sub apelativul de “Italianul” și trăia pe Bulevardul Mihai Eminescu, în zona stație de taxiuri. Tânărul era internat în spital de aproape o săptămână, din cauza unor afecțiuni cronice de care suferea.

Potrivit unor cadre medicale, acesta fugise din spital și în cursul dimineții de luni, dar a fost adus de un infirmier înapoi pe secția medicală, unde era internat. Spre seară însă, tânărul a fugit din nou din spital, iar cadrele medicale anunțat poliția.

Din păcate, acesta a fost găsit fără suflare, înghețat de frig în cea mai rece noapte din acest an, chiar lângă peretele unității sanitare din care a fugit.

Se pare că tânărul s-a refugiat lângă spălătoria spitalului, în părculețul unității sanitare pe timpul nopții.

Descoperirea macabră a fost făcută abia în această dimineață, de către un lucrător al spitalului care venea la muncă. Un echipaj cu medic al Serviciului Județean de Ambulanță a fost solicitat la fața locului, cadrele medicale neputând însă decât să constate decesul, care a survenit pe parcursul nopții în care s-au înregistrat temperaturi de sub 0°.

Cazul a intrat și în atenția Poliției care a demarat o anchetă a pentru a stabili cu exactitate cauza morții acestia.

+0 -0

se încarcă...