Şofer mort după un accident cumplit

0
Şofer mort după un accident cumplit

Un şofer implicat într-un grav accident de circulaţie care a avut loc sămbătă, a decedat pe patul de spital, la 24 de ore mai târziu.

Accidentul, care a fost şi cel mai grav din week-end-ul care a trecut, s-a produs sâmbătă, când două autoturisme au intrat în coliziune pe drumul național DN 29 care leagă Botoșaniul de Săveni, la ieșirea din Ungureni spre Botoșani. Unul dintre șoferii mașinilor implicate, în vârstă de 46 de ani, a rămas încarcerat, la fața locului deplasându-se atât o echipă de descarcerare de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență, cât și ambulanța SMURD de terapie intensivă mobilă. Conducătorul autoturismului Passat, un tânăr de 20 de ani, circula pe un drum secundar dinspre Dângeni, iar la intersecția cu drumul național, nu a respectat semnul STOP şi nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism Opel condus regulamentar de bărbatul de 46 de ani.

Trei persoane au fost rănite, respectiv șoferii celor două mașini și un pasager. Conducătorul Opel-ului a rămas încarcerat și a fost nevoie de scoaterea acestuia din mașină de către pompieri. „Pacientul preluat de echipajul SMURD prezenta un politraumatism prin accident rutier, cu multiple fracturi şi contuzii la nivelul întregului organism. Starea lui era stabilă, dar gravă, iar din păcate, după internarea a continuat să se agraveze, din cauza multiplelor leziuni. Acesta a decedat în cursul zilei de duminică”, a precizat un asistent din cadrul UPU-SMURD.

Poliţiştii au schimbat încadrarea juridică în dreptul şoferului vinovat de la vătămare corporală din culpă la ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

+0 -0

se încarcă...