Accident grav din cauza neatenţiei

0
Accident grav din cauza neatenţiei

Un accident grav a aut loc în noaptea de marţi spre miercuri în judeţul Botoşani, în urma căruia un bărbat a ajuns la spital, iar maşina a fost transformată într-un morman de fiare vechi.

Incidentul a avut loc pe drumul ce leagă localitatea Ionăşeni de Cucorăni. Bărbatul, în vârstă de 46 de ani, se afla la volanul unui autoturism Volkswagen cu care se îndrepta spre Cucorăni, însă la un moment dat, într-o clipă de neatenţie, a pierdut controlul volanului şi maşina a ieşit de pe şosea, lovindu-se violent într-un copac de pe partea dreaptă a drumului. Bărbatul a rămas iniţial blocat în maşină, însă a putut deschide portiera, în cele din urmă, acesta sunând la 112 pentru a cere ajutor.

La faţa locului au ajuns echipaje de Poliţie, dar şi echipajul medical al SMURD, care a acordat victimei primul ajutor, după care a transportat-o la spital. „Pacientul a suferit mai multe contuzii la nivelul colaonei cervicale, craniului şi toracelui. A fost imobilizat şi stabilizat, după care transportat la UPU pentru mai multe investigaţii de specialitate”, a precizat medicul primar în urgenţe Ramona Elena Guraliuc, coordonatorul UPU-SMURD Botoşani.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului. „În cauză a fost deschis un dosar penal pentru producerea infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a precizat Delia Nenişcu, purtător de cuvânt al IPJ Botoşani.

+0 -0

se încarcă...