Încă doi traficanţi capturaţi de poliţişti

0

După ce la începutul săptămânii au capturat trei membri ai grupării, polițiștii din Botoșani au mai găsit pe doi dintre bărbații care erau dați în urmărire generală pentru trafic de migranţi. Cei doi se ascundeau în casa unuia din ei, în localitatea Ibănești. Cu două zile în urmă, mai exact pe 8 octombrie 2019, poliţiştii Secţiei Rurale nr. 6 Pomârla au depistat pe raza comunei doi bărbaţi de 45, respectiv 58 de ani, din aceeaşi localitate, pe numele cărora Tribunalul Suceava a emis mandate de executare a pedepsei cu închisoarea.

Unul era condamnat pentru o perioadă de 4 ani şi 9 luni, iar celălalt la 3 ani şi 4 luni, pentru comiterea infracţiunilor de constituirea unui grup infracţional organizat şi trafic de migranţi în formă continuată. „Persoanele în cauză au fost reţinute de poliţişti şi escortate la Penitenciarul Botoşani în vederea încarcerării”, a precizat inspectorul Maria Carp, purtător de cuvânt al IPJ Botoşani.

Cu o zi înainte de cei doi, alţi trei membri al aceluiaşi grup infracţuional au fost capturaţi de poliţişti, după ce au fost condamnaţi în iarna acestui an la închisoare cu executare.

+0 -0
se încarcă...