marți, martie 21, 2023
AcasăLocalPANIVERSARIA – singurul eveniment din zona Moldovei care sărbătorește Ziua Internațională a...

PANIVERSARIA – singurul eveniment din zona Moldovei care sărbătorește Ziua Internațională a Pâinii, prin caravana Panifcom

De Ziua Internațională a Pâinii, Panifcom a pregătit moldovenilor un eveniment unic,  PANIVERSARIA care se desfășoară în Iași, Botoșani, Vaslui și, în premieră, în Suceava, în perioada 14 – 20 octombrie 2019.

Formată din 6 mașini Panifcom, un car alegoric desprins dintr-o poveste, trupe de dans, personaje fabuloase, mascote, magicieni și multe alte surprize, caravana PANIVERSARIA traversează cele patru orașe, iar brutarii Panifcom dăruiesc moldovenilor cea mai bună pâine făcută cu maia, plămădită ca pe vremuri, cu gust unic de altădată.

Începând din 2001, când Uniunea Internațională a Brutarilor (UIB) a decis ca data de 16 octombrie să devină Ziua Mondială a Pâinii, evenimentul este sărbătorit anual în diverse țări, în diferite forme. Pentru noi, oamenii din familia Panifcom, această perioadă are o dublă semnificație.

De cinci ani de zile, sărbătorim Ziua Pâinii Panifcom prin caravana Paniversaria, un eveniment de street-perfomance unic la nivel regional (Iași, Botoșani, Vaslui și Suceava), prin care ne dorim să interacționăm direct cu consumatorii, iar brutarii noștri să le împărtășească din secretul plămădirii pâinii cu maia Panifcom.  Paniversaria înseamnă sărbătoare, bucurie, zâmbete, voie bună, culoare și savoare.

De asemenea, susținem comunitatea ieșeană, prin acțiuni caritabile, donând produse de panificație pelerinilor, precum și instituțiilor publice/de cult/sociale (aziluri, biserici, centre de plasament, etc)- declară Cătălina Florea, manager marketing Panifcom.

 

Urmărește caravana Paniversaria (Suceava – 14 octombrie; Iași – 15, 16 octombrie; Botoșani – 17 octombrie; Vaslui – 18 octombrie)  și participă  și tu la singurul eveniment din zona Moldovei care sărbătorește pâinea cu maia și produsele de panificație.

În intervalul 14 – 20 octombrie, Panifcom este singurul producător regional care demarează o astfel de acțiune spectacol – PANIVERSARIA,  un eveniment concept ce va dura o săptămână de zile, prilej cu care se vor desfășura activități inedite dedicate pâinii și produselor de panificație. Prin acest eveniment ne dorim să încurajăm alimentația sănătoasă și implicit să facem cunoscute beneficiile pâinii cu maia.

Facem pâine vie, plină de sănătate și bucurie!

Vă așteptăm cu drag la PANIVERSARIA 2019 – Sărbătoarea Pâinii Cu Maia de la Panifcom.

Produsele de panificație Panifcom sunt făcute cu maia, ca să vă aducem zilnic, la masă, o pâine vie, făcută ca pe vremuri. Folosim ingrediente simple, tehnologie de ultimă generație, pasiune și grijă, astfel, gustul pâinii Panifcom este ca o amprentă – unic, deosebit.

Panifcom este lider în panificație pe piața ieșeană. Agropan Impex, societatea comercială care deține marca Panifcom, activează în patru ramuri importante ale agriculturii și alimentației: cultivarea, recepția și depozitarea cerealelor, morărit, panificație, creșterea animalelor.

Mai multe detalii: www.panifcom.ro

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
9.5 ° C
9.6 °
8.1 °
63 %
0.8kmh
98 %
lun
10 °
mar
15 °
mie
13 °
joi
17 °
vin
20 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

  La cât costă acum carburantul, mai bine investești într-un scaun și admiri ce mașină frumoasă ai.

EDITORIAL

Neputinciosul stat român, cu toate serviciile lui secrete și cu puzderia de instituții de supraveghere și control, a luat la cunoștință abia joia trecută...

EPIGRAMA ZILEI

Dacă vreodată, într-o bună zi Colegi de opoziție ați fi, Aș spune, mai întâi de toate Că-n lume este și dreptate...     -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...