Sute de participanţi la manifestarea „Tânărul Botoşănean” (video)

0

În perioada 18 – 20 octombrie, în municipiul Botoşani are loc a cincea ediţie a manifestării  „Tânărul Botoşănean”. Organizat de Arhiepiscopia Iașilor, Departamentul Misiune pentru Tineret, cu susţinerea directă a Protopopiatului Botoşani  și a Asociaţiei Tineretul Ortodox Român (ATOR), Filiala Botoşani, evenimentul reunește aproximativ 400 de tineri care se vor bucura, timp de trei zile, de comuniunea, sesiunile şi activităţile pregătite pentru ei. Potrivit organizatorilor, în debutul ediţiei din acest an, tinerii au participat la un marş în Botoşani.

Programul include sesiuni de lucru și conferințe organizate la bisericile „Vovidenia” și „Sfântul Ioan”, dar și ateliere distractive (folk, teatru, gastronomie, dans, Public Speaking și o seară românească).

Mâine, la Biserica „Vovidenia”, Părintele arhimandrit Nicodim Petre, Consilierul Sectorului de Misiune, Statistică şi Prognoză Pastorală al Arhiepiscopiei Iaşilor și stareț al Mănăstirii Bucium, va susține Conferinţa „Sfânta Liturghie – Izvorul Vieții”.

Manifestarea „Tânărul Botoşănean” se va încheia duminică, după Sfânta Liturghie.

+0 -0
se încarcă...