Trecerile la nivel cu calea ferată supravegheate de polițiști

0

Ieri, în intervalele orare 6 – 10 și 16 -18, poliţiştii din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Botoșani, Serviciului Rutier și Serviciului de Ordine Publică Botoșani au desfășurat o acțiune intitulată ,,ATENȚIE LA TREN”, care a urmărit prevenirea accidentelor în zona trecerilor la nivel cu calea ferată semnalizate doar cu indicatoare rutiere.

La acțiune au participat un număr de 14 lucrători de poliție care au desfășurat activități la patru treceri la nivel cu calea ferată de pe raza județului Botoșani, stabilite ca fiind vulnerabile producerii de accidente rutiere.

„În cadrul activităților au fost oprite și verificate 96 de autovehicule, fiind aplicate conducătorilor auto un număr de 23 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 13.300 lei. Totodată, au fost adresate participanților la trafic recomandări de respectare a regulilor de trecere la nivel cu calea ferată cu scopul prevenirii și reducerii numărului accidentelor soldate cu victime/ pagube materiale ce au loc în zona trecerilor la nivel cu calea ferată”, a precizat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean.

+0 -0
se încarcă...