Accident cumplit la Horodiștea

0

Un bărbat de 42 de ani se zbate între viață și moarte după ce a fost victima unui grav accident rutier la câțiva metri de casă.

Bărbatul, din localitatea Horodiștea jud. Botoșani se îndrepta spre casă la miezul nopții la volanul autoturismului său Dacia Supernova. La moment dat, într-o curbă la dreapta, din cauza vitezei neadaptate, bărbatul a pierdut controlul volanului, mașina a pătruns pe contrasens, După care a ieșit în afara drumului în partea stângă.

Autoturismul a izbit violent în cap de pod, iar șoferul a rămas încarcerat în interiorul mașinii.

Acesta a fost scos inconștient din fiarele contorsionate și transportat la Spitalul din Dorohoi. Din cauza rănilor foarte grave pe care le avea acesta a fost direcționat cu ambulanță cu medic direct la spitalul de neurochirurgie Iași. “Este vorba de un pacient preluat în comă de gradul 4, ce prezenta traumatisme craniene și faciale grave, contuzie toracică și fractură bifocală de gambă dreaptă”, a precizat medicul Cătălina Duhaniuc, din cadrul SJA Botoșani.

Cazul a intrat și în atenția polițiștilor, care au declanșat o anchetă pentru a stabili cu exactitate toate cauzele producerii accidentului. “Șoferul nu a putut fi testat cu aparatul alcooltest, însă i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Se fac cercetari sub aspectul comiterii infractiunii de vatamare corporala din culpă”, a precizat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al IPJ Botoșani.

Potrivit celor care l-au scos din mașină bărbatul emana halenă alcoolică imediat după producerea accidentului, urmând însă ca analizele să arate dacă acesta era sau nu băut.

+0 -0
se încarcă...