Cătălin Flutur – Lucrările de consolidare la Teatrul „Mihai Eminescu” avansează

0

Primarul Cătălin Flutur a anunţat că lucrările de consolidare efectuate în interiorul Teatrului „Mihai Eminescu” sunt în grafic. „Am constatat acest lucru în această săptămână, în urma inspecției efectuate de o echipă mixtă de verificare, cuprinzând reprezentanți ai Inspectoratului de Stat în Construcții, ai proiectantului și constructorului, dar și, desigur, ai primăriei.

Specialiștii amintiți au verificat lucrările încheiate până la această dată și au identificat soluțiile tehnice cele mai potrivite pentru rezolvarea problemelor invocate de constructor.

Sunt finalizate deja centurile dintre fundațiile clădirii și zidărie, urmând ca în perioada următoare să se execute lucrările din interiorul sălii de spectacole, până la nivelul planșeului, respectiv montarea lamelelor din beton armat și cămășuirea pereților.

Constructorul a dat încă o dată asigurări că va finaliza la termen consolidarea teatrului, conform contractului. Personal, voi continua să monitorizez evoluția lucrărilor, asigurându-mă nu doar de respectarea termenelor contractuale, ci și de certificarea calității de către specialiști”, a declarat Cătălin Flutur.

Valoarea totală a proiectului de reabilitare şi modernizare a Teatrului „Mihai Eminescu” este de 5,136 milioane de euro, contribuţia municipalităţii fiind de 336.124 euro. Consolidarea şi restaurarea Teatrului „ Mihai Eminescu” ar trebui să se încheie la 31 octombrie 2021.

+0 -0
se încarcă...