Șefi căutați pentru Spitalul Județean

0

Spitalul Județean ”Mavromati” a scos la concurs nu mai puțin de 14 posturi de șefi secție. Medicii trebuie să aibă o vechime de cel puțin cinci ani în specialitate și să prezinte un proiect de management privind evoluția viitoare a secției.

Astfel, se caută medici șefi pentru următoarele secții: Secția Medicină Internă I, Secția ATI, Secția Neurologie, Secția Diabet zaharat, nutriție și boli metabolice, Secția ORL, Secția Psihiatrie I Acuți, Secția Psihiatrie II Acuți, Secția Psihiatrie III Acuți, Secția Psihiatrie IV Acuți, Secția Psihiatrie-Postcură-Toxicodependențe, Secția Psihiatrie V Cronici, Secția Neonatologie și UPU-SMURD.
Înscrierile se fac până la 30 octombrie, iar cei admiși în urma selecției dosarelor vor susține trei probe: interviu, probă scrisă și probă parctică.

Posturile au scoase la concurs de către conducerea unităţii sanitare după ce şefilor de pe aceste secţii le-au expirat mandatele de conducere ale secţiilor, fie erau în prezent şefi de secţie cu titlul de interimat, astfel că postul trebuia scos la concurs. În mod surprinzător, însă, din totalul de 74 de secţii, câte are cel mai mare spital din Moldova, doar acestea au fost scoase în prezent la concurs.

+0 -0
se încarcă...