Bulevardul Eminescu închis pentru trei zile (video)

0

Mâine, în intervalul orar 8.00 – 19.00, pe Bulevardul Eminescu, de la strada Marchian, până la strada Octav Onicescu, circulaţia va fi restricţionată. Marian Murariu, viceprimar al municipiului, a anunţat că bulevardul va fi închis pentru a fi realizate marcajele rutiere pe tronsonul care a fost asfaltat recent. La marcaje va fi folosită vopsea de tip termoplast, care necesită un anumit timp de aplicare și uscare.

Lucrarea a început astăzi, fără restricţionarea circulaţiei, însă au apărut blocaje în trafic şi nemulţumiri din partea şoferilor şi pietonilor. Mai mult, unii au călcat pe benzile vopsite, deşi li s-a spus să le ocolească. „Văzând că nu avem parte de înţelegere, ba unele persoane au fost şi recalcitrante, am hotărât să închidem bulevardul. Depindem de viteza cu care vor lucra muncitorii, însă sigur este că bulevardul va fi închis miercuri şi joi. Dacă nu se vor încadra în aceste două zile, vom închide bulevardul şi vineri, tot între orele 8.00 – 19.00”, a explicat Marian Murariu.

Edilul a făcut apel la botoşăneni să înţeleagă că restricţionarea circulaţiei are la bază dorinţa de a realiza o lucrare de calitate. Marcajele cu vopsea termoplast sunt mult mai rezistente şi au o garanţie de patru ani. Acelaşi tip de vopsea va fi folosit şi pe Bulevardul George Enescu.

Tronsonul de bulevard pe care vor fi realizate marcajele rutiere a fost asfaltat luna trecută.

+0 -0
se încarcă...