Dăncilă a înnoptat la Hotel Maria. Unde va merge astăzi

0
Premierul demis Viorica Dăncilă, președinte al PSD și candidat al social-democraților la Președinția României, A ajuns aseară la Botoșani, unde astăzi va fi într-o vizită oficială.
Potrivit unor surse politice, Dăncilă este însoțită de vicepremierul demis Mihai Fifor, de ministru demis al Agriculturii, Petre Daea, și de ministrul demis al Sănătății, Sorina Pintea. Delegația oficială a înnoptat la Hotel Maria, unde în această dimineață este programat și un mic dejun “de lucru” cu primarii și parlamentarii PSD din județ.
Între orele 11:00 și 12:00, Viorica Dăncilă ar urma să fie prezentă la o întâlnire cu simpatizanții la Hotel „Rapsodia” după o baie de mulțime pe Pietonalul Unirii. Întâlnirea de la Rapsodia va fi urmată de o vizită la Spitalul Județean, unde va merge însoțită de ministrul Sănătății. De altfel, aproape tot personal auxiliar, care mâine nu este de serviciu, a fost convocat să fie prezent la vizita guvernamentală. Interesantă va fi întâlnirea între conducerea ministerului și directorul Spitalului Mavromati, Livia Mihalache, a cărei demisie a fost cerută de mai multe ori public de către reprezentanții PSD după moartea primarului de Vorniceni, Toader Leampăr, pe scările Secției Săveni.
Neoficial se știe că ministrul Agriculturii, Petre Daea, va fi  în „vizită de lucru” în nordul județului și, cel mai probabil, va conexa cu delegația oficială la Concești, unde va ajunge și premierul după ce va vizita Dorohoiul și va participa la o nouă acțiune electorală la cinematograful ”Melodia”. De la Concești, delegația va ajunge la Săveni, unde, seara, în jurul orei 19:00, este programată o conferință de presă a premierului, bineînțeles după alte acțiuni electorale.
Vizita Vioricăi Dăncilă vine după ce în urmă cu două luni și-a amânat, pe ultima sută de metri, desantul la Botoșani. Aceea nu a fost prima vizită anulată de încă premierul Dăncilă. În cadrul unei conferințe de presă, organizată la începutul lunii august, președintele organizației județene a PSD, senatorul Doina Federovici, anunța că a invitat-o pe Viorica Dăncilă şi pe ceilalţi membri ai conducerii partidului „într-o vizită de lucru la Botoşani”, numai că aceasta a declinat „oferta”.
+0 -0
se încarcă...