Cosmin Andrei – Era imperios necesar să reorganizăm managementul DSPSA (video)

0

Cosmin Andrei, viceprimarul municipiului, a motivat demersul vizând înfiinţarea unui post de director general al Direcţiei Servicii Publice Sport şi Agrement prin aceea că Eugen Țurcanu, actualul director, are prea multe atribuţii şi nu poate avea randamentul aşteptat.

Mai mult, edilul a amintit că sunt mai multe probleme la DSPSA.

„Plecând de la tot ceea ce se întâmplă la Direcţia de Servicii Publice, Sport şi Agrement, am decis o reconfigurare a organigramei, astfel încât activităţile de acolo să fie gestionate într-o manieră mai bună. Am avut la Cornișa accidente, activitatea câinilor comunitari nu este gestionată, este întreruptă de aproximativ trei luni. Avem foarte multe solicitări întârziate în ceea ce privește amenajarea spațiilor verzi, iar celelalte domenii din activitatea DSPSA sunt afectate de managementul acestei direcții din subordinea CL… Avem procese în instanță pe care domnul Țurcanu le-a pierdut în calitate de conducător al acestei direcții. Am avut proteste și amenințări cu greva foamei din partea subalternilor. În aceste situații era imperios necesar să reorganizăm managementul acestei direcții, care este în subordinea noastră, a Consiliului Local”, a declarat Cosmin Andrei.

Prin înfiinţarea postului de director general, Eugen Țurcanu și-ar păstra funcţia de director şi salariul actual, însă ar coordona doar activitatea de întreţinere spaţii verzi. Social democraţii îl vor director general interimar al DSPSA pe consilierul juridic Aurel Chiriac, angajat al DSPSA.

Referindu-se la şedinţa de astăzi a deliberativului local, şedinţă de la care social democraţii au plecat, Cosmin Andrei a explicat că au fost patru propuneri privind ordinea de zi, foarte greu de înțeles. „În situația în care aparatele s-au blocat și colegii au solicitat reluarea votului, nu a fost de acord cu acest lucru şi am decis să părăsim ședința, să convocăm o şedinţă extraordinară, pentru că maniera de conducere a domnului Oroșanu (Marius Oroşanu, consilier liberal şi preşedintele de şedinţă – n.r.) era total nedemocratică”, a concluzionat Cosmin Andrei.

Deja ai votat!
se încarcă...