Femeie călcată în picioare de trei bărbați (video)

O tânără de 25 de ani din comuna Copălău, județul Botoșani, a ajuns la Urgențe în stare de şoc după ce a fost bătută de trei bărbați din localitatea de domiciliu. Incidentul a avut loc în noaptea de joi spre vineri, după spusele femeii aceasta fiind lovită în continuu timp de câteva ore.

Spre dimineaţă, aceasta a fost eliberată de agresori, mergând direct la cabinetul medical din comună, plină de sânge şi vânătăi. Speriată, asistenta de la cabinet i-a acordat acesteia primul ajutor şi a sunat la 112 pentru a anunţa poliţia, dar şi pentru a solicita o ambulanţă care să o transporte pe victimă la Botoşani.

Aceasta a ajuns la Urgenţe, unde le-a povestit cadrelor medicale că trei bărbaţi din sat au sechestrat-o şi lovit-o peste cap, faţă, spate şi mâini timp de mai multe ore, acuzând-o că le-a furat o sumă de bani şi un telefon mobil.

Starea în care era aceasta le-a şocat şi pe cadrele medicale, tânăra având spatele plin de semne ale loviturilor încasate. „Pacienta prezenta multiple traumatisme, plăgi şi contuzii la nivelul întregului corp, dar în special facial şi torace posterior. A fost internată pentru tratament şi monitorizare”, a precizat un asistent din cadrul UPU-SMURD.

Poliţiştii i-au identificat pe cei trei autori, fiind vorba de trei bărbaţi de 41, 43 şi 49 de ani, din Copălău, care au acuzat-o pe femeie de furt şi au decis să îşi facă dreptate singuri. Aceştia urmează să fie audiaţi de către poliţişti. „În cauză a fost deschis un dosar penal pentru infracţiunea de loviri sau alte violențe, iar suspecții vor fi audiați. Urmează ca victima să fie examinată de către cadrele Serviciului de Medicină Legală, apoi va decide dacă își însușeşte sau nu plângerea penală”, a precizat inspectorul Maria Carp, purtător de cuvânt al IPJ Botoșani.

Femeia a fost internată în spital pentru a fi ţinută de medici sub supraveghere.

Deja ai votat!