Jerzy Dudek a făcut un parior Superbet campion la câștiguri. Polonezul a trimis la Botoșani Premiul cel Mare din campania Câștiguri de Campion

0

Clienții Superbet au avut o lună octombrie foarte activă, casa lor de pariuri preferată invitându-i să participe la o promoție cum rar se vede pe piața de profil din România. Jucătorii au avut ocazia să câștige timp de o lună premii zilnice în bani prin tragere la sorți.

 

Iar reacția pariorilor a fost spectaculoasă. Cu fiecare zi de campanie, de pe 29 septembrie până pe 27 octombrie, numărul biletelor eligibile înscrise a crescut gradat, direct proporțional cu entuziasmul jucătorilor. Mecanismul a fost simplu, orice bilet din oferta sportivă plasat cu suma minimă de 20 de lei și pe o cotă totală de la 1,50 în sus putea să participe, după ce era înscris în promoție pe unul dintre cele trei canale puse la dispoziție: site-ul pomoției, www.promotii.superbet.ro, prin SMS la 1704, gratuit în toate rețelele de telefonie, sau prin intermediul aplicației de mobil a Superbet, Sports App.

Cele 28 de premii zilnice au acoperit toată țara, nefiind zonă care să nu dea măcar un câștigător în Câștiguri de Campion. De senzație au fost cele 3 extrageri ale premiilor săptămânale, efectuate de actorul de comedie, Dan Badea, și de Rică Răducanu, fostul mare fotbalist al României, într-una din agențiile din București. Banii au mers la Negresti Oaș, datorită biletului cu seria 4211-TQ7JMZ, la Timișoara, pentru biletul cu seria 895I-RZU781, și Suceava, pentru biletul cu seria 891Q-Y1L4EH.

Cireașa de pe tort a fost însă reprezentată de extragerea Marelui Premiu, de luni, 28 octombrie. Aceasta a fost efectuată de Jerzy Dudek, fostul mare portar al lui Liverpool și câștigător al Ligii Campionilor cu englezii în 2005, după acea finală nebună cu AC Milan, de la Istanbul. Dudek este ambasadorul Superbet în Polonia și a venit la București special pentru a face un român fericit, într-un show la care au participat de asemenea Dan Badea și Rică Răducanu.

Iar acesta este un parior din Botoșani care a fost răsplătit pentru insistența sa. Respectivul a înscris în promoție nu mai puțin de 174 de bilete eligibile, dintre care unul singur plasat în agenție, restul de 173 fiind jucate online. Interesant este faptul că biletul de pariuri sportive care i-a adus Marele Premiu de la Superbet, cu seria 898W-7E8CL3, a fost norocos de două ori. Pariul său, peste 2,5 goluri la un meci de tineret plasat online live, a fost de asemenea câștigător. “Nu mi-a venit să cred. Eram acasă, mă uitam la un film. Când am văzut că sună de la SUPERBET am zis wooow e adevărat. Abia atunci am realizat ce mi se întâmplă. SUPERBET este numărul 1 pentru mine, șii nu numai!”, a afirmat S. M. G., care a dorit să-și păstreze anonimatul.

Extragerile săptămânale și cea a Marelui Premiu au putut fi urmărite pe pagina de Facebook a Superbet în fiecare zi de luni a campaniei.

32 de pariori Superbet au devenit campioni la câștiguri în promoția recent încheiată. Stați alături de Superbet! Urmează alte campanii de senzație!

 

Deja ai votat!
se încarcă...