La solicitarea prefectului de Botoșani, noul ministru de Interne și-a făcut public numărul de telefon (video)

0

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a convocat joi, 7 noiembrie, într-o videoconferinţă, toți prefecții, subprefecţii și membrii comisiilor locale pentru organizarea alegerilor prezidențiale.

Unul dintre cele mai inedite momente s-a petrecut în momentul în care ministrul a ajuns la județul Botoșani. Prefectul Dan Șlincu i-a transmis noului ministru că lucrurile sunt sub control și că există o problemă cu alimentarea energiei electrice la o secție de votare din comuna Vorona, însă problema va fi rezolvată până la ora 17:00. „Suntem în grafic cu toate activitățile. A apărut o mică problemă la o secție de votare din comuna Vorona, mai exact la secția 420, care nu este alimentată cu curent electric, dar m-a asigurat domnul director al firmei de energie electrică că această problemă se va rezolva până la ora 17:00”, i-a spus prefectul Dan Șlincu.

Imediat, ministrul i-a cerut prefectului să-l sune la 17:01 și să-i dea de veste dacă s-a rezolvat problema, moment în care Dan Șlincu i-a transmis că-l va suna, dar că nu îi știe numărul de telefon.

O să vi-l dau. Îl anunț public. Notați! Sunt persoană publică. Aștept la ora 17:01 să îmi dați mesaj sau să mă sunați. Vreau să știu că există energie electrică în secția respectivă și că procesul electoral nu este afectat”, i-a răspuns ministrul Marcel Vela prefectului.

Problema s-a rezolvat în timpul videoconferinţei, iar prefectul Șlincu a plecat la Vorona să verifice situația pentru a-l putea suna pe ministru de Interne.

Deja ai votat!
se încarcă...