Acuze de viol terminate la Psihiatrie

0

O femeie şi iubitul ei au pus pe jar poliţiştii, după ce au spus că femeia ar fi fost victima unui viol.

Găsită pe marginea drumului, în stare de ebrietate şi udă de la ploaie, femeia a fost adusă cu o ambulanţă la spital. Incidentul a avut loc joi dimineaţă, în localitatea Roşiori, când femeia, de 37 de ani, a băut de la primele ore ale dimineţii împreună cu concubinul ei.

Ulterior, într-o stare avansată de ebrietate, aceasta a pornit spre un magazin din sat, însă a căzut într-un şanţ de pe marginea drumului, unde a rămas preţ de câteva ore. A fost observată de un trecător, care a apelat serviciul 112, femeia fiind preluată de cadrele medicale de la Ambulanţă şi transportată la Urgenţe. Aceasta era udă leoarcă, murdară de noroi şi într-o stare de hipotermie uşoară.

La spital a ajuns în scurt timp şi concubinul femeii, şi el în stare de ebrietate, care a spus că aceasta ar fi fost violată. În acel moment a fost anunţată şi Poliţia, fiind demarate cercetări pentru a se stabili dacă acuzele acestuia se adevereau.

După mai multe investigaţii, atât medicale, cât şi din partea poliţiştilor, s-a stabilit că femeia nu fusese victima vreunui act sexual forţat, ulterior aceasta fiind direcţionată către secţia de Psihiatrie, pentru a fi monitorizată de medici până îşi revine din starea de ebrietate în care era, ea fiind diagnosticată şi cu tulburări de comportament.

Deja ai votat!
se încarcă...