Medicul transportat la Iași a decedat în spital (video)

0

Lumea medicală botoșăneană este din nou în doliu. Medicul Samy-Misiliu Weiss a decedat în spital, la Institutul de Boli Cardiovasculare.

Transportat de urgență la Iași cu elicopterul în cursul zilei de sâmbătă, acesta a suferit un stop cardiac la scurt timp după ce a ajuns în centrul universitar. Din păcate, medicii ieșeni nu au mai putut face nimic pentru acesta, medicul de 71 de ani suferind de mai multe afecțiuni cronice grave.

Unul din cei mai cunoscuți și vechi medici radiologi din județul Botoșani, specialist în radiologie și cu o vechime de peste 30 de ani în meserie, acesta era internat pe secția medicală a Sputalului Județean de câteva zile din cauza unor afecțiuni cronice.

Sâmbătă, medicul în vârstă de 71 de ani a fost diagnosticat cu Sindrom Coronarian acut, o afecțiune cardiacă gravă, motiv pentru care medicii botoșăneni au solicitat transferul acestuia la Iași pe calea aerului.

O ambulanță cu medic l-a preluat pe acesta de la spital și l-a transportat pe terenul unității militare de pe Strada Petru Rareș, unde a aterizat ambulanța aeriană.

Dumnezeu să îl ierte!

 

Deja ai votat!
se încarcă...