Descoperire macabră la Pacea

Descoperire macabră la Pacea. O femeie a fost găsită decedată în păduricea din zonă. Poliția a demarat o anchetă, nefiind stabilită încă nici identitatea ei. Cadavrul femeii a fost descoperit duminică dimineaţă, la marginea municipiului Botoşani. Un bărbat care trecea întâmplător prin păduricea din spatele Cimitirului Pacea a observat trupul neînsufleţit al acesteia şi s-a apropiat pentru a verifica dacă a păţit ceva. În momentul în care a ajuns lângă ea, acesta a realizat că femeia nu respira şi a alertat serviciul de urgenţă 112.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj medicale de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA), însă cadrele medicale nu au putut decât să constate decesul, care survenise, cel mai probabil, cu mai multe ore înainte ca aceasta să fie descoperită. Ulterior, la faţa locului s-au deplasat criminaliştii, care au declanşat o anchetă pentru a stabili atât condiţiile în care a murit femeia, dar şi identitatea acesteia. „Până în acest moment nu eixtsă suspiciuni cu privire la comiterea unei fapte de natură penală, dar se va efectua necropsia pentru stabilirea cauzei morţii”, a precizat inspectorul Maria Carp, purtător de cuvânt al IPJ Botoşani.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru ucidere din culpă. După aproape 24 de ore, oamenii legii au reuşit să stabilească identitatea femeii, fiind vorba de o persoană de 55 de ani din localitatea Nicşeni, care domicilia în Botoşani fără forme legale.

Deja ai votat!