Şoferi turmentaţi daţi jos de la volan cu dosare penale

0

Noaptea trecută (n.r. 10 spre 11 noiembrie a.c.), poliţiştii din cadrul Biroului de Ordine Publică Botoşani au oprit pentru control, pe strada Manoleşti Deal din municipiul Botoşani, un autoturism condus de un tânăr de 28 de ani, din municipiul Dorohoi. Întrucât la testarea cu etilotestul a rezultat o îmbibaţie de de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, tânărul a fost condus la spital pentru stabilirea alcoolemiei.

Cazul nu a fost însă singular. Sâmbătă, pe 9 octombrie a.c. poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 1 Botoşani au oprit şi ei pentru control, pe raza comunei Gorbăneşti, un autoturism condus de un bărbat de 32 de ani, din localitate. În urma testării cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată a fost de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot sâmbătă, poliţiştii din cadrul Biroului de Ordine Publică Dorohoi au oprit pentru control, pe raza municipiului Dorohoi, un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani, din comuna Ibăneşti. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au descoperit că cel de la volan nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Mai mult, întrucât mirosea a băutură, poliţiştii l-au pus să sufle în etilotest, valoarea rezultată fiind de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cei trei şoferi s-au ales cu dosare penale pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, tânărul din Ibăneşti urmând să fie anchetat şi pentru conducere fără permis.

Deja ai votat!
se încarcă...