Dumitru Chelaru, primarul Pomârlei și coordonatorul județean al Pro România, și-a luat transferul la PNL

0

Victoria lui Klaus Iohannis și avansul liberalilor după alegerile prezidențiale și mai ales rezultatele proaste pe care le-a obținut candidatul Pro România, Mircea Diaconu în comuna sa, l-a determinat pe coordonatorul organizației județene Botoșani, Dumitru Chelaru, să-și „ia transferul” la PNL.

Îl voi susține pe Klaus Iohannis în turul II fără nicio reținere, iar ulterior voi susține echipa PNL la Botoșani. Eu nu sunt ales coordonator județean al Pro România, ci am fost numit de Daniel Constantin, în primă instanță, pentru că el era fondatorul partidului, iar ulterior după congres de Victor Ponta. Am fost numit să le organizez partidul, să le fiu carne de tun. La PNL, nu merg pentru vreo funcție, pentru o candidatură la parlamentare sau pentru poziționări din astea”, a declarat Dumitru Chelaru, arătându-se bucuros că are ocazia să lucreze din nou cu o serie de „colegi profesioniști” cu care a lucrat în perioada PDL.

Chelaru își motivează gestul prin faptul că, ultimele comportări ale liderilor naționali i-a făcut pe membrii Pro România să nu mai fie „deloc speciali”.

Dumitru Chelaru, primar al Pomârlei ales pe listele PSD, a schimbat de-a lungul anilor mai multe partide politice. Și-a început cariera la PSM, după care a trecut prin PRM, PD, PDL, PSD și acum PNL. Acesta declară că nu i se poate pune eticheta de traseist politic, comparându-se cu oamenii care la un rând de alegeri votează cu un partid, iar la următorul cu altul. „Noi nu vorbim de doctrină la Botoșani, ci de oameni cu care să muncești în administrație. Am căutat oameni cu care să lucrez, am avut și la PRM oameni buni, și la PD. Mereu am căutat proiecte cu care să-mi ajut comunitatea. La PSD nu mergeam niciodată dacă nu era Andrei Dolineaschi. Noi, ca primari, trebuie să lucrăm. E clar că se folosesc politicienii de noi, dar și noi trebuie să ne folosim de expertiza unora dintre ei”, a conchis Chelaru.

Deja ai votat!
se încarcă...