Alegeți uși din sticlă pentru interioare cu personalitate!

0

O ușă din sticlă cu design deosebit poate să dea tonul întregului ambient atunci când îți amenajezi casa sau când dorești să faci câteva îmbunătățiri. Chiar dacă sticla este un finisaj utilizat cu precădere în amenajările moderne sau cu design contemporan, versatilitatea acestui material îl face ușor de integrat în orice decor. Astfel, dacă într-un interior minimalist, actual, folosim cu precădere sticla clară, transparentă, pentru amenajările clasice există o gamă foarte variată de modele de uși din sticlă sablată.

Ușa de sticlă – un look aparte oricărei încăperi

Dincolo de latura funcțională, ușile de interior sunt privite tot mai des ca și obiecte decorative. În acest sens, o ușă din sticlă oferă posibilități de personalizare mult mai mari decât o ușă clasică din lemn. De la sistemul de închidere – pe balamale sau glisantă – și până la alegerea oricărui tip de model sau imagine ce poate fi imprimată pe suprafața sa, ușa din sticlă oferă variante infinite de decorare.

Optând pentru o ușă din sticlă de calitate, pe care o poți găsi facil în portofoliul Rom Decor, vei avea garanția că ai achiziționat o ușă bine făcută, perfect funcțională și cu o durată mare de viață. În plus, cu ajutorul designerilor firmei vei putea să-ți creezi uși perfect adaptate stilului casei și nevoilor tale.

Dacă vrei să-ți dovedești originalitatea, ușile din sticlă sablată îți vor permite acest lucru. Creează-ți singur un model sau alege o imagine preferată și prin intermediul sablării sau printării ele vor putea fi imprimate pe suprafața ușii!

Avantajele ușilor din sticlă

În afara calităților estetice deosebite, ușile din sticlă au și numeroase avantaje în utilizare:

  • în cazul spațiilor întunecoase sau la încăperile unde nu există fereastră spre exterior, o ușă din sticlă permite pătrunderea luminii din camerele învecinate;
  • într-o locuință de mici dimensiuni, folosirea ușilor din sticlă transparentă crează senzația de spațiu mai mare deoarece nu opturează vizual trecerea între camere;
  • pentru o zonă de zi deschisă, prezența unui perete format din uși de sticlă care culisează este foarte importantă atunci când se dorește ca mirosul de mâncare din bucătărie să nu se răspândească în living;
  • dacă livingul și dormitorul au o priveliște încântătoare spre exterior, atunci prezența unor uși din sticlă va permite să admiri nestingherit peisajul;
  • în situația în care dimensiunile locuinței nu permit alocarea unei încăperi destinată lucrului acasă, închiderea unei mici zone din living cu uși glisante din sticlă sablată îți poate oferi atât liniștea necesară lucrului, cât și intimitate.

Sunt suficiente avantaje încât să te convingă să alegi astfel de modele, nu-i așa? Dacă te gândești, probabil, că acestea aduc cu sine și prețuri mai mari, ei bine, te înșeli. Desigur, nu se poate afirma că ușile din sticlă sunt ieftine, indiferent de model, însă pe piață se găsesc companii ce comercializează astfel de produse la prețuri corecte, accesibile tuturor.

Ușile din sticlă fără toc (Filomuro) – estetică impecabilă

O categorie aparte de uși din sticlă sunt cele cu montaj fără toc. Ele aduc un plus de stil și eleganță interioarelor, oferindu-le totodată luminozitate și senzația de mai mult spațiu.

Ușile din sticlă Gemini fără toc de la Rom Decor se remarcă prin simplitate și eleganță, oferind în același timp cea mai bună calitate și fiabilitate. Realizate din sticlă securizată cu grosimea de 8 mm sau 10 mm, ușile din sticlă fără toc pot fi batante sau pivotante, dotate cu feronerie de la producători de renume mondial.

Acest tip de uși este potrivit atât pentru spații de locuit, cât și pentru sedii de firmă sau spații publice. Ușile se configurează pe dimensiunea golului de ușă, având ca variante modelul simplu, dublu sau cu panou fix. Vezi mai multe pe rom-decor.ro!

 

 

Deja ai votat!
se încarcă...