Percheziţii şi reţineri după o bătaie ca-n codru

0

Patru tineri din Brăeşti şi Leorda au fost reţinuţi de poliţişti, după un scandal monstru provocat la un bar din comuna Mihai Eminescu.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) scenele s-au petrecut în noaptea de 9 spre 10 noiembrie a.c., când cei patru suspecţi, cu vârste cuprinse între 18 şi 32 de ani, au consumat băuturi alcoolice la barul cu pricina, iar pe fondul unui conflict spontan au agresat trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 35 şi 42 de ani.

Cazul a fost preluat de poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 1 Botoşani, iar în cursul zilei de marţi, 12 noiembrie a.c., anchetatorii au descins la locuinţele agresorilor, unde au pus în executare cinci mandate de percheziţie domiciliară emise de Judecătoria Botoşani.

Cu ocazia descinderilor, poliţiştii au găsit şi ridicat mai multre arme albe folosite de indivizi la comiterea faptelor, iar suspecţii au fost reţinuţi pentru 24 de ore sub acuzaţiile de lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Cercetările continuă sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, urmând ca în cursul ziei de astăzi agresorii să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Deja ai votat!
se încarcă...