Un singur medic dornic de un post pe Secţia ATI

0

Doar un medic s-a înscris pe postul scos la concurs de Spitalul Județean ”Mavromati” pe Secția ATI, unde salariile ajung la 20.000 de lei lunar. Este vorba de Luța Roxana Maria, care și-a depus dosar pe Secția ATI și care a fost admisă.

Medicul urmează să susțină și concursul propriu zis. Spitalul Județean a scos la concurs în ultimii ani mai multe posturi de medici şi asistenţi, însă bătălia cea mai apriogă se dă pentru posturile cu studii medii, cele de asistenţi. Astfel, recent, pentru un post de asistent medical la Centrul de Sănătăate Mintală, au fost nu mai puţin de 17 candidaţi.

În acelaşi timp, pe două posturi de asistent în cadrul secţiei ATI s-au înscris opt asistenţi, care au trecut deja de proba eliminatorie de selecţie a dosarelor.

Concurenţă mare a fost şi petru cinci posturi de asistent în Ambulatoriul Spitalului Judeţean, unde au concurat nu mai puţin de 43 de asistenţi. Cu toate că au fost mulţi concurenţi, nivelul de pregătire al acestora nu a fost unul ridicat, notele fiind de la 1.45, 1.66 până la 8,99, cea mai mare.

Deja ai votat!
se încarcă...