Botoșănean dispărut. Poliția cere ajutorul populației

0

Un botoșănean în vârstă de 27 de ani a ajuns să fie căutat de familie cu ajutorul polițiștilor, după ce a plecat la muncă în județul Galați și nu a mai dat niciun semn de viață din ianuarie 2017. Cazul a ajuns în atenția polițiștilor în cursul zilei de joi, 14 noiembrie a.c., după ce mama tânărului a hotărât să anunțe autoritățile cu privire la dispariția acestuia.

Potrivit informațiilor oficiale, în ianuarie 2017 Marian Ionuț Gavriliuc, de loc din satul Iacobeni, comuna Dângeni, a plecat în județul Galați pentru a lucra la o stână de acolo. Toți au crezut că va fi ceva temporar, mai ales că tânărul plecase de bună voie. Doar că de mai bine de doi ani de zile el nu a mai luat legătura cu familia. Rudele l-au căutat pe la toți cunoscuții în încercarea de a-i da de urmă, dar fără succes. Prin urmare, în cursul zilei de ieri mama acestuia a mers la poliție și a povestit totul.

În urma sesizării, polițiștii au declanșat operațiunile de căutare. În plus, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean au solicitat ajutorul populației. Astfel, persoanele care au informații despre tânăr și știu unde s-ar putea afla acesta sunt rugate să sune la 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Potrivit semnalmentelor oferite de membrii familiei, Marian Ionuț Gavriliuc este înalt de circa 1,80 metri, are circa 75 de kilograme, este șaten, are ochii căprui, iar ca semn particular prezintă o cicatrice pe gât, în partea stângă. Când a plecat de acasă, el era îmbrăcat cu o geacă gri, pantaloni de trening de culoare gri și era încălțat cu ghete negre.

Deja ai votat!
se încarcă...