Tată înjunghiat grav de propriul fiu

0

Un nou caz cutremurător a fost înregistrat, joi, la Botoșani. Un bărbat de 36 de ani și-a înjunghiat cu cuțitul propriul tată de mai multe ori, bărbatul ajungând la spital direct în sala de operaţii.

Incidentul a avut loc în localitatea Sarata din comuna Drăgușeni, unde fiul i-a înfipt cuțitul tatălui său de două ori în zona capului și o dată în omoplat, pe fondul unui conflict spontan.

Victima, în vârstă de 69 de ani, a fost preluată de o ambulanță cu asistent, după care în întâmpinare a fost trimis echipajul cu medic al SMURD, care l-a adus pe bărbat la Urgenţe. „Pacientul prezenta trei plăgi, două de mari dimensiuni, de peste 10 centimetri, în zona scalpului, iar una adâncă, în zona omoplatului drept. A fost dus direct în sala de operaţii pentru a fi îngrijite rănile”, a precizat un asistent din cadrul UPU-SMURD. Din primele informații se pare că amândoi, atât tatăl cât și fiul, se aflau sub influența alcoolului.

Agresorul, care era băut, a fost ridicat de polițiști și a fost dus la audieri. Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani, care îl anchetează pe agresor pentru tentativă de omor.

Cazul survine la circa zece zile după ce o mamă din Săveni a şocat întreaga ţară cu gestul ei, după ce și-a înjunghiat fiul de 17 ani în zona gâtului, provocându-i decesul.

Deja ai votat!
se încarcă...