Adolescentă plecată de acasă căutată cu poliţia

0

O adolescentă în vârstă de 17 ani, din satul Oneaga, comuna Cristeşti, este căutată în prezent de poliţişti, după ce a plecat de acasă şi nu s-a mai întors.

Alerta a fost dată astăzi, după ce mama tinerei a mers la poliţie şi a anunţat dispariţia. Cazu a fost preluat de poliţiştii Secţiei Rurale nr. 1 Botoşani, care au declanşat operaţiunile de căutare.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Sabina Gavrilă ar fi plecat de acasă duminică, pe 17 noiembrie a.c., în jurul orei 18, şi nu a mai revenit.

În momentul în care a plecat de la domiciliu, tânăra era îmbrăcată cu o geacă neagră din piele, scurtă până în talie, şi cu blugi de culoare albastru-închis, fiind încălţată cu adidaşi albaştri.

Înaltă de circa 1,60 metri, cu o greutate de aproximativ 60 de kilograme, Sabina Gavrilă este brunetă, are părul lung şi are ochii căprui.

Persoanele care pot oferi informaţii despre ea sau cunosc date despre locul în care se află sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul unic de urgenţă 112.

Deja ai votat!
se încarcă...