Tiana Cilibiu s-a impus la November Music Fest

0

Tiana Cilibiu continuă seria succeselor la festivalurile de muzică uşoară. La doar 9 ani, micuţa artistă a câştigat GRAND PRIX-ul la November Music Fest, organizat pe 17 noiembrie, Ploiești.  Ea s-a declarat mândră şi recunoscătoare pentru premiul obţinut. Ea a împletit bucuria acestui succes cu mulţumiri adresate unor personalităţi din domeniul muzical.

„Domnule Claudiu Bulete, vă mulţumesc pentru încrederea şi susținerea acordată! Nu voi uita niciodată rolul dumneavoastră în parcursul meu. Mulţumesc, domnule Ioan Bigea pentru acordarea diplomei <The Voice of 10> şi pentru invitația la festivalul <Fabrica de Talente> 2020! Mulţumesc, doamna Rumiana Nacheva pentru invitația la festivalul dumneavoastră din Bulgaria! Mulţumesc, doamna Iolanda Deca pentru distincția de a fi selectată pentru a reprezenta România la World Championships of Performing Arts 2020, din California! Nu în ultimul rând, multumesc, doamna Cătălina Constantinovici pentru răbdare şi profesionalism!”, a transmis Tiana Cilibiu.

În luna septembrie, Tiana Cilibiu a obţinut Trofeul de aur al Festivalului Internaţional „Constelaţia Necunoscută”, organizat la Vaslui. Ajuns la a 49-a ediţie, festivalul a reunit 124 de concurenţi, cu vârste între 4 şi 32 ani, din România, Ucraina, Republica Moldova, Slovenia şi Germania. Momentul Tianei a fost foarte apreciat de juriu şi de public. Tot în acest an, Tiana Cilibiu şi-a adjudecat premiul II la prestigiosul concurs Bled Golden Microphone, din Slovenia.

Tiana Cilibiu a studiat canto la Asociaţia “Cheia Sol”, cu profesorul Oana Puşcaşu. Sub îndrumarea acesteia, Tiana a câştigat numeroase premii şi trofee la concursurile naţionale şi internaţionale. De câteva luni micuţa artistă se pregăteşte cu profesorul Cătălina Constantinovici, preşedintele Asociaţiei „Vis de Artist”.

+8 -1
se încarcă...