Bărbat strivit de un copac la Leorda

0

Bărbat ajuns la spital în stare critică după cules de lemne. Un bărbat de 50 de ani, din Leorda, a ajuns la spital în stare gravă după ce a fost strivit de un copac căzut peste el.

Incidentul a avut loc în marginea localităţii Leorda, într-o pădure în care mai mulţi localnici au mers de marţi dimineaţă cu căruţele pentru a culege lemne şi vreascuri pentru a avea la iarnă de făcut focul în case. La un moment dat, bărbatul de 50 de ani era aplecat pentru a culege mai multe crengi, când un copac de dimensiuni considerabile s-a prăbuşit în apropierea sa. Din nefericire, bărbatul a fost surprins din plin de trunchiul prăbuşit, acesta căzându-i peste spate.

Mai mulţi oameni din zonă i-au sărit în ajutor, lemnul fiind îndepărtat, după care oamenii au sunat la 112, mai ales că pentru câteva momente victima era inconştientă. Un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) a ajuns în scurt timp la faţa locului, acordându-i bărbatului rănit primul ajutor, după care l-a transportat la Urgenţe. „Pacientul a suferit un traumatism toracic prin strivire. Era conştient, însă acuza dureri puternice şi dificultăţi în respiraţie. Şi-a pierdut temporar cunoştinţa şi acuza dificultăţi de mobilitate la membre”, a precizat un asistent din cadrul SJA Botoşani.

 

Deja ai votat!
se încarcă...