În stare critică de la o supradoză de calmante

0

O femeie de 40 de ani din Botoşani, a ajuns la Urgenţe în stare gravă, după ce a încercat să îşi pună capăt zilelor. Norocul a făcut ca aceasta să fie găsită în timp util de soţul ei, care a sunat imediat la serviciul de urgenţă 112, după ce a găsit foliile de pastile golite de către femeie.

Diagnosticată cu o afecţiune psihică, aceasta şi-a ameninţat rudele că îşi pune capăt zilelor, înghiţind conţinutul a mai multor plicuri dintr-un medicament de faţă cu ei, după care a mers în camera ei, unde a înghiţit 30 de calmante. Iniţial membrii familiei au crezut că femeia luase câteva pliculeţe de zahăr, pentru a-i speria, însă după ce au văzut plicurile, au realizat că starea femeii ar putea fi gravă şi au cerut ajutor specializat.

La faţa locului a fost trimis un echipaj cu medic al SMURD, femeia fiind stabilizată de către personalul medical şi transportată la spital. „Femeia a fost preluată şi transportată la Urgenţe pentru investigaţii suplimentare şi tratament de sepcialitate, stare ei fiind gravă. Au fost efectuate spălături gastrice, ulterior fiind internată pe secţia de reanimare a Spitalului Judeţean”, a precizat un medic din cadrul UPU-SURD.

Potrivit specialiştilor, în această perioadă numărul tentativelor de suicid creşte îngrijorător de mult.

Deja ai votat!
se încarcă...