Locuință modulară pentru două femei sinistrate și bolnave

0

Membrii Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) au fost convocați, în această după-amiază, într-o ședință de urgență pentru acordarea unei locuinţe modulare unei familii sinistrate din Văculești. Este vorba de două femei, mamă și fiică, ambele bolnave și, în acest moment, internate în spital.

Din cauza intemperiilor, acoperișul casei celor două, care era din stuf s-a prăbușit, iar acestea nu ar mai avea unde să locuiască peste iarnă, după externarea din spital. „La secretariatul CJSU a fost înregistrată azi (n.r. – joi, 21 noiembrie) o adresă din partea primăriei comunei Văculeşti prin care se solicită acordarea unei construcţii uşoare din elemente modulate, necesară pentru o mamă şi fiica sa, a căror casă a fost afectată de fenomenele meteorologice din ultima perioadă. În baza acestei solicitări a fost întocmit un proiect de hotărâre, aprobat în unanimitate de membrii CJSU. Astfel, cele două persoane vor putea beneficia de o locuință temporară, până la identificarea unei alte soluții”, a declarat prefectul județului, Dan Șlincu, șeful CJSU Botoșani.

Transportul, respectiv încărcarea şi descărcarea locuinţei modulare de la depozitul Rezervelor Statului până la Văculeşti va cădea în grija autorității locale.

Deja ai votat!
se încarcă...