Moarte venită de la butelie (video)

0

Un bărbat de 47 de ani și-a găsit sfârșitul într-un mod cumplit, după ce butelia, pe care a schimbat-o la începutul săptămânii, a avut scăpări de gaze.

Pompierii botoșăneni au fost solicitați joi puțin după ora 11.00, să intervină pentru a evacua bărbatul găsit într-o locuință de pe raza satul Cotârgaci, comuna Roma. “Apelantul a precizat că a simțit un miros înțepător când a deschis ușa. Preventiv, întrucât nu se cunoștea sursa mirosului, dispecerul ISU i-a indicat să nu intre în locuință și să nu permită nimănui accesul”, a precizat ofițerul Dorina Lupu, Purtător de cuvânt al ISU Botoșani.

La fața locului a ajuns și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Botoşani și unul al poliției din localitate. Când au intrat în locuință, pompierii au constatat că persoana era inconștientă, căzută lângă pat, iar în interior se simtea un puternic miros de gaz de la o butelie care era deschisă. Persoana a fost preluată de echipajul de la Ambulanță. “Din păcate, la fața locului am găsit o persoană inconștientă, decedată, cel mai probabil din cauza intoxicației cu gaz. Nu s-au mai făcut manevre de resuscitare”, a precizat medicul Eduard Gurău, din cadrul SJA Botoșani.

Pompierii au închis butelia și au aerisit locuința.

Vecinii susțin ca nu l-au mai văzut pe bărbat, în vârstă de 47 de ani, de luni.

Cazul a fost preluat de Poliție.

 

Deja ai votat!
se încarcă...