A avariat o mașină la beție, dar a fugit cu alta

0

Un șofer beat, care a provocat un accident, a dat bir cu fugiții și a crezut că poate scăpa dacă înlocuiește mașina avariată. Prins la scurt timp de polițiști, individul va fi anchetat penal.

Totul s-a petrecut joi, pe 21 noiembrie a.c., când un tânăr în vârstă de 22 de ani, din comuna Mihai Eminescu, a plecat la drum cu o autoutilitară, deși băuse destul de mult. Pe când rula pe drumul național care străbate satul Cătămărăști Deal, tânărul a pierdut controlul asupra direcției de mers, iar autoutilitara s-a izbit într-un autoturism care circula regulamentar. Cu toate acestea, tânărul nu a oprit, ci a preferat să dispară de la locul accidentului. Doar că șoferul nevinovat a sunat la 112 și l-a denunțat pe fugar, iar polițiștii au plecat imediat pe urmele lui.

Așa se face că la scurt timp de la producerea accidentului, polițiștii l-au depistat la volanului unui alt vehicul, pe strada Magnoliilor din satul Cătămărăşti Deal. Tânărul a fost testat cu aparatul alcooltest, valorea rezultată fiind de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat. Prin urmare, polițiștii l-au acuzat de conducere sub influenţa alcoolului și i-au întocmit un dosar penal.

Deja ai votat!
se încarcă...