Alai liberal la urne (video)

0

Liderii liberali s-au prezentat la urne, ca de obicei, la ora 11:00, însoțiți de colegii de partid.

Liderul organizației locale a PNL, senatorul Costel Șoptică, a votat la secția organizată în cadrul Colegiului Economic. El a fost însoțit de primarul Cătălin Flutur, președintele filialei municipale, Viorel Iliuță, consilierul local Daniel Botezatu, dar a lipsit, de această dată, consilierul județean Mirela Saucă și Cristian Roman.

Liderul PNL este încrezător că va câștiga candidatul pe care-l susține, chiar și în județ, și nu a admis că acesta ar putea pierde. „Sigur ies rezultatele pe care le dorim cu toții”, a spus Șoptică.

Câteva minute mai târziu, la Liceul de Artă „Ștefan Luchian” a votat și primarul Cătălin Flutur. Acesta a declarat că a votat la fel ca de fiecare dată. „Am votat pentru ce am votat și în urmă cu două săptămâni și pentru ce votez de 30 de ani… Am văzut cum este să fie rău, acum chiar îmi doresc să fie mai bine”, a spus Flutur. Primarul s-a amuzat de speranța președintelui CJ, Costică Macaleți, de a se producere o mare surpriză la aflarea rezultatelor, susținând că pentru Botoșani aceasta nu poate însemna decât victoria candidatului PNL.

Deja ai votat!
se încarcă...